Planningstool

Met behulp van ons 'Smart plan' algoritme maken wij voor u de meest efficiënte planning op a.d.h.v. afstand, beschikbare voertuigen, nodig materiaal,...

Innovatieve planningstool module

Bij Eye on Data staan we nooit stil. Samen met KU-Leuven ontwikkelden we een geavanceerd planningsalgoritme, mede mogelijk gemaakt door een VLAIO-traject. Dit algoritme gaat verder dan conventionele planning en berekent de optimale inzet van medewerkers op basis van een aantal cruciale factoren.

Slim plannen

Dit algoritme houdt rekening met de beschikbaarheid en competenties van medewerkers, maar ook met benodigde materialen, verkeerspatronen en, het belangrijkst, de status van technische installaties. Het algoritme neemt de nodige beslissingen om een snellere service te bieden en vermindert onderhouds-, energie- en transportkosten. Deze holistische benadering van planning stelt bedrijven in staat om sneller en efficiënter te handelen dan ooit tevoren.

Mobiele applicatie

Technici onderweg hebben toegang tot de mobiele applicatie waarbij ze realtime geïnformeerd worden omtrent de route onderweg, alle technische info van de installaties en de klantgegevens.

Menselijke betrokkenheid

"We kunnen data van allerlei sensoren real-time verwerken, maar voor bedrijven blijven medewerkers de belangrijkste sensoren en actoren."

- Lander Dufour, Founder Eye on Data.

Onze oplossing gaat verder dan alleen het toewijzen van de juiste persoon met de juiste vaardigheden op het juiste moment. We ondersteunen de volledige digitalisatie van het onderhoudsproces en alle betrokken medewerkers. Taken kunnen worden aangevraagd en goedgekeurd, materialen kunnen worden besteld en voorbereid. Klanten en medewerkers worden vooraf en achteraf geïnformeerd, en ze hebben real-time inzicht in hun installaties. Maar het is vooral het dynamische gedrag van medewerkers en installaties, dat voortdurend wordt gemonitord, waardoor prioriteiten snel kunnen worden aangepast.


Bij Eye on Data begrijpen we dat bedrijfsplanning niet statisch is, het is een continu proces dat moet kunnen inspelen op veranderingen. Onze innovatieve planningstool module stelt je in staat om snel te reageren op de evoluerende behoeften van jouw bedrijf.

Contacteer ons Neem vandaag nog contact met ons op om meer te ontdekken over hoe Eye on Data jouw bedrijf kan helpen bij het plannen, optimaliseren en digitaliseren.
 

Delen op Social Media

Onderhoudsplatform

Vereenvoudig uw bedrijfsprocessen, minimaliseer administratieve taken en verbeter de productiviteit van uw team, terwijl u tegelijkertijd volledige controle behoudt over uw gegevens en workflows.

Energiebeheer

Bespaar kosten, verminder uw ecologische voetafdruk en verkrijg diepgaande inzichten om proactief uw energieverbruik te beheren en te optimaliseren voor een duurzamere toekomst.

Planningstool

Met behulp van ons 'Smart plan' algoritme maken wij voor u de meest efficiënte planning op a.d.h.v. afstand, beschikbare voertuigen, nodig materiaal,...

Bevragingen en dataverwerking

Verzamel en verwerk op grote schaal gegevens en afbeeldingen geregistreerd door medewerkers en IT systemen, stel uw eigen vragenlijsten samen en automatiseer uw rapportageproces.