Bevragingen en dataverwerking

Verzamel en verwerk op grote schaal gegevens en afbeeldingen geregistreerd door medewerkers en IT systemen, stel uw eigen vragenlijsten samen en automatiseer uw rapportageproces.

Maak eenvoudig je enquêtes en formulieren op met Eye on Data. Krijg via dashboards realtime zicht op je antwoorden, genereer daarna automatisch je rapporten om de juiste conclusies te maken. 

Verzamel antwoorden en verwerk gegevens op grote schaal.

Bij Eye on Data geloven we dat gegevensverzameling moeiteloos en flexibel moet zijn. Ons platform geeft u de controle om:

Aangepaste vragenlijsten

Stel je eigen vragenlijsten samen, aangepast aan je specifieke behoeften, van enquêtes tot inspecties, jij bepaalt de vragen.

Gegevens en foto's

Verzamel niet alleen tekstgegevens, maar leg ook afbeeldingen vast ter ondersteuning van je enquêtes of bevragingen.

Cross-platform

Of je nu op een pc of mobiel apparaat werkt, onze formulieren zijn toegankelijk en gemakkelijk in te vullen, waardoor je team altijd en overal kan deelnemen.

Automatiseer en analyseer

Met Eye on Data krijgt u meer dan alleen gegevensverzameling. Ons platform biedt:

Automatische dashboards

Zodra de gegevens binnenkomen, genereren we automatisch aantrekkelijke dashboards die real-time inzicht geven in jouw gegevens.

Rapportage op maat

Geen gedoe met handmatige rapporten. Ons platform automatiseert rapportage en kan deze op het juiste moment versturen naar de belanghebbenden.

Diepgaande analyse

Duik dieper in jouw gegevens met onze geavanceerde analysetools om trends te ontdekken, problemen te identificeren en strategische beslissingen te nemen.

Verander jouw gegevensverzameling

Bij Eye on Data begrijpen we dat jouw gegevens kostbaar zijn. We houden dan ook rekening met de privacywetgeving. Ons platform is ontworpen om jouw proces van gegevens te vereenvoudigen, te versnellen en te verbeteren.
Neem contact op Wij kijken ernaar uit om je te helpen
Of je nu werkt in de gezondheidszorg, de bouw, de detailhandel of de publieke sector, Eye on Data kan jouw vragen rond data aanpakken. Laten we samenwerken aan het transformeren van jouw data!

Delen op Social Media

Onderhoudsplatform

Vereenvoudig uw bedrijfsprocessen, minimaliseer administratieve taken en verbeter de productiviteit van uw team, terwijl u tegelijkertijd volledige controle behoudt over uw gegevens en workflows.

Energiebeheer

Bespaar kosten, verminder uw ecologische voetafdruk en verkrijg diepgaande inzichten om proactief uw energieverbruik te beheren en te optimaliseren voor een duurzamere toekomst.

Planningstool

Met behulp van ons 'Smart plan' algoritme maken wij voor u de meest efficiënte planning op a.d.h.v. afstand, beschikbare voertuigen, nodig materiaal,...

Bevragingen en dataverwerking

Verzamel en verwerk op grote schaal gegevens en afbeeldingen geregistreerd door medewerkers en IT systemen, stel uw eigen vragenlijsten samen en automatiseer uw rapportageproces.