Onderhoudsplatform

Vereenvoudig uw bedrijfsprocessen, minimaliseer administratieve taken en verbeter de productiviteit van uw team, terwijl u tegelijkertijd volledige controle behoudt over uw gegevens en workflows.

Onze visie

Bij Eye on Data begrijpen we de uitdagingen waarmee je bedrijf dagelijks wordt geconfronteerd. Daarom hebben we een innovatief onderhoudsplatform ontwikkeld dat je in staat stelt om:


  • Digitale werkbonnen te creëren en te beheren
  • Workflowprocessen aan te passen aan je specifieke behoeften
  • Realtime communicatie tussen technici en het kantoor mogelijk te maken
  • Kosten te beheersen en de productiviteit te verhogen

Wat maakt Eye on Data uniek?

Digitale werkbonnen
Met onze digitale werkbonnen kan je eenvoudig werkorders maken, toewijzen en opvolgen. Geen papieren rompslomp meer! Jouw technici hebben toegang tot alle relevante informatie, zoals klantgegevens, benodigde materialen en belangrijke info omtrent het onderhoud, allemaal binnen handbereik via onze mobiele applicatie.
Aanpasbare workflows
Wij begrijpen dat geen twee bedrijven hetzelfde zijn. Daarom stellen we je in staat om workflows te creëren en aan te passen op basis van jouw unieke procesvereisten. De sleep-en-plaats-functionaliteit maakt het eenvoudig om de stappen van je workflow aan te passen, zodat ze perfect passen bij jouw manier van werken van jouw bedrijf.
Mobiele applicatie voor technici
Onze mobiele applicatie is speciaal ontworpen voor technici onderweg. Technici kunnen de app gebruiken om werkbonnen te ontvangen, onderhoudshistoriek te raadplegen, notities toe te voegen, foto's te maken en klanthandtekeningen vast te leggen - allemaal vanaf hun mobiele apparaat.
Dashboards met voorspellingen en real-time alarmering
Ons platform biedt een allesomvattend overzicht van jouw operationele gegevens, waardoor je proactief kunt handelen om storingen te voorkomen en onderhoudsplanning te verbeteren. Met krachtige voorspellende modellen kunnen we trends identificeren en toekomstige onderhoudsbehoeften voorspellen, terwijl real-time alarmering directe meldingen geeft over kritieke situaties. Dit stelt je in staat om nauwkeuriger en efficiënter te reageren, waardoor je de betrouwbaarheid van jouw activa verhoogt en ongeplande stilstand minimaliseert."
Automatisch gegenereerde installatie- en onderhoudsrapporten op maat
Van installatieprocedures tot periodieke onderhoudscontroles, deze rapporten bieden een gedegen overzicht van de status van uw apparatuur en processen. Door automatisering kunnen we consistentie garanderen en tijd besparen, zodat je team zich kan concentreren op cruciale onderhoudstaken. De rapporten zijn aanpasbaar en voorzien van relevante informatie, waardoor je in staat bent om snel en effectief beslissingen te nemen en onderhoudsactiviteiten te optimaliseren.
Eenvoudig te implementeren en gebruiken
Bij Eye on Data streven we naar gebruiksgemak en efficiëntie. Ons platform kan snel worden geïmplementeerd in jouw bestaande systemen, en we bieden uitgebreide training en ondersteuning om ervoor te zorgen dat je team snel aan de slag kan.

Neem vandaag nog contact met ons op

Vul het contactformulier in
Of je nu een klein onderhoudsbedrijf bent of een grote organisatie met complexe servicenoden, Eye on Data heeft de oplossing die bij jou past. Neem contact met ons op voor een persoonlijke demo en ontdek hoe wij jouw onderhoudsprocessen kunnen transformeren.

Delen op Social Media

Onderhoudsplatform

Vereenvoudig uw bedrijfsprocessen, minimaliseer administratieve taken en verbeter de productiviteit van uw team, terwijl u tegelijkertijd volledige controle behoudt over uw gegevens en workflows.

Energiebeheer

Bespaar kosten, verminder uw ecologische voetafdruk en verkrijg diepgaande inzichten om proactief uw energieverbruik te beheren en te optimaliseren voor een duurzamere toekomst.

Planningstool

Met behulp van ons 'Smart plan' algoritme maken wij voor u de meest efficiënte planning op a.d.h.v. afstand, beschikbare voertuigen, nodig materiaal,...

Bevragingen en dataverwerking

Verzamel en verwerk op grote schaal gegevens en afbeeldingen geregistreerd door medewerkers en IT systemen, stel uw eigen vragenlijsten samen en automatiseer uw rapportageproces.