Energiebeheer

Bespaar kosten, verminder uw ecologische voetafdruk en verkrijg diepgaande inzichten om proactief uw energieverbruik te beheren en te optimaliseren voor een duurzamere toekomst.

Intelligent energiebeheer voor de toekomst

Wil je jouw energiekosten verlagen, je ecologische voetafdruk verminderen en je energieverbruik optimaliseren? Ontdek hoe Eye on Data jou kan helpen om deze doelen te bereiken door middel van geavanceerd energiebeheer.

Integratie op maat

Wij integreren naadloos met jouw bestaande energiebronnen en -systemen. Ons platform verzamelt en consolideert gegevens van diverse bronnen, waardoor je een volledig overzicht krijgt van jouw energieverbruik.


  • Beveiligde koppeling met lokale controllers
  • Rekening houden met vaste of dynamische prijzen

Dynamische dashboards

Maak kennis met onze gebruiksvriendelijke dashboards, speciaal ontworpen voor jouw behoeften. Real-time visualisaties van jouw energiegegevens stellen jou in staat om trends te identificeren en beslissingen te nemen op basis van actuele informatie.

Krachtige mobiele app

Jouw energiebeheer is altijd binnen handbereik. Met onze mobiele app kunnen jouw teamleden gegevens raadplegen, trends analyseren en energiebesparende acties ondernemen, waar ze ook zijn.

Slimme monitoring en optimalisatie

Onze geavanceerde algoritmes voor monitoring en optimalisatie gebruiken prijs- en voorspellingsgegevens om jouw energieverbruik dynamisch aan te passen. Dit stelt je in staat om te profiteren van gunstige tarieven en je energiekosten te minimaliseren.

Onze missie

Bij Eye on Data begrijpen we dat energie-efficiëntie niet alleen gaat over kostenbesparing, het gaat ook over een duurzamere toekomst. Onze missie is tweeledig:

Kostenbeheersing
Wij helpen jou om je energiekosten te verlagen en je budget beter te beheren.
Duurzaamheid
Wij moedigen een groenere aanpak aan door het verminderen van je ecologische voetafdruk en het bevorderen van efficiënt energiegebruik.

Contacteer ons

Laten we samenwerken aan een slimmer, groener en kosteneffectiever energiebeheer

Wij kijken ernaar uit om je te ondersteunen bij het realiseren van je energiedoelen en het optimaliseren van jouw energiegebruik op basis van prijs en voorspellingen.

Delen op Social Media

Onderhoudsplatform

Vereenvoudig uw bedrijfsprocessen, minimaliseer administratieve taken en verbeter de productiviteit van uw team, terwijl u tegelijkertijd volledige controle behoudt over uw gegevens en workflows.

Energiebeheer

Bespaar kosten, verminder uw ecologische voetafdruk en verkrijg diepgaande inzichten om proactief uw energieverbruik te beheren en te optimaliseren voor een duurzamere toekomst.

Planningstool

Met behulp van ons 'Smart plan' algoritme maken wij voor u de meest efficiënte planning op a.d.h.v. afstand, beschikbare voertuigen, nodig materiaal,...

Bevragingen en dataverwerking

Verzamel en verwerk op grote schaal gegevens en afbeeldingen geregistreerd door medewerkers en IT systemen, stel uw eigen vragenlijsten samen en automatiseer uw rapportageproces.