Van data naar actie

Eye on Data is een platform dat medewerkers, onderaannemers en eindgebruikers slimmer laat samenwerken door gegevens vanuit hardware, software en vragenlijsten op een unieke manier te centraliseren en te delen in één handige online tool!

Met onze oplossing krijg je meer inzicht in gegevens verzameld door gebruikers, sensoren en andere systemen. We bieden de mogelijkheid om waar en wanneer correct geïnformeerd te zijn om de juiste beslissingen te nemen, manuele acties te vermijden door automatisering en tijd te besparen voor opvolging.
Heb je nog andere vragen? Contacteer ons
Bespaar
Verbruik

80kwh

20%
Optimaliseer uw workflow
Openstaande taken 14%
Beschikbare voertuigen 24%

Data-gedreven oplossingen in één platform

  • Eenvoudig configureerbare workflows en formulieren
  • Meertalige communicatie voor werkopdrachten en rapporten
  • Real-time inzichten uit IoT sensoren, PLCs, SCADA en bevragingen
  • Integratie met verschillende protocollen, systemen en fabrikanten
  • Optimalisatie van personeel en middelen
  • Automatisatie van manuele taken
Onderhoudsplatform

Vereenvoudig uw bedrijfsprocessen, minimaliseer administratieve taken en verbeter de productiviteit van uw team, terwijl u tegelijkertijd volledige controle behoudt over uw gegevens en workflows.

Energiebeheer

Bespaar kosten, verminder uw ecologische voetafdruk en verkrijg diepgaande inzichten om proactief uw energieverbruik te beheren en te optimaliseren voor een duurzamere toekomst.

Planningstool

Met behulp van ons 'Smart plan' algoritme maken wij voor u de meest efficiënte planning op a.d.h.v. afstand, beschikbare voertuigen, nodig materiaal,...

Bevragingen en dataverwerking

Verzamel en verwerk op grote schaal gegevens en afbeeldingen geregistreerd door medewerkers en IT systemen, stel uw eigen vragenlijsten samen en automatiseer uw rapportageproces.

krachtige workflows slimme optimalisaties

Functionaliteiten

We doen dit met een gebruiksvriendelijk en betaalbaar SaaS platform dat makkelijk integreert met andere oplossingen.

Modulaire oplossing
Ontdek onze krachtige modulaire oplossing, die zowel in de cloud als on-premises kan worden geïnstalleerd, en ervaar een revolutie in samenwerking en efficiëntie.
Integratie
Met naadloze integratie van software en hardware, inclusief slimme alarmering voor directe actie, bieden wij een dynamisch platform dat je verder laat bouwen op je bestaande systemen.
Maak je eigen workflow en formulieren
Creëer moeiteloos aangepaste workflows en formulieren, volledig afgestemd op jouw bedrijfsbehoeften. Spendeer minder tijd aan handmatige en repititieve taken en verhoog uw efficiëntie en capaciteit.
Mobiele toegang delen tot dashboards en acties
Geniet van de vrijheid van mobiele toegang tot dashboards en de mogelijkheid om acties te ondernemen waar je ook bent.
Voorspellingen, berekeningen en optimalisaties
Laat je bedrijf excelleren met voorspellingen, berekeningen en optimalisaties die je helpen groeien.
Innovatieve oplossing voor slimme planning
Ervaar een innovatieve oplossing voor slimme planning, afgestemd op jouw unieke behoeften. Meer details vind je in onze uitgebreide oplossingspagina. Ontketen hoe je de onderhouds-, energie- en transportkosten kan verminderen en je onderhoudsplanning kan optimaliseren.
Automatisch gegenereerde rapporten
Automatisch gegenereerde installatie- en onderhoudsrapporten op maat zijn meteen beschikbaar en kunnen verder aangepast worden op maat.
Analyseer en exporteer je data
Met onze krachtige API, query- en exportfuncties behoud je volledige controle over je data op ons platform. Hierdoor blijf je eigenaar van je gegevens, met de vrijheid om ze op jouw voorwaarden te benutten voor analyses en rapportages.

Een uitdaging voor Eye on Data?

We kijken ernaar uit om je te helpen